FAQ

Find svar på dine spørgsmål her

Alle produkter i butikken er lovlige at sælge, eje og håndtere. Niveauet af det euforiserende stof THC er i alle tilfælde under 0,2 % og overholder dermed dansk lovgivning. Bemærk at niveauet af THCa ikke er inkluderet, og at THCa delvist omdannes til THC ved opvarmning, hvilket derfor ikke anbefales. I henhold til lovgivningen er vi forpligtet til at sælge vores varer udelukkende til aromatisk brug, og derfor anbefaler vi ikke at produkterne indtages.

Link til lovgivingen:

Vi sælger vores produkter til aromatisk og dekorativ brug. Alternativt som samlerobjekter, souvenirs eller botaniske kuriositeter. Vi fraråder al indtag. Vi fraskriver os ansvaret for, hvordan kunden vælger at bruge produktet.

Hvis du tilfældigvis får hamp i dig, er der ingen risiko for at blive skæv. Vores hamp indeholder mindre end 0,2% THC. Vi anbefaler dog ikke at indtage vores produkter, da de ikke er en fødevare, medicin eller kosttilskud.

Da det er svært at skelne lovlige hampprodukter fra illegal cannabis, er der risiko for at politiet beslaglægger hampen. Vi anbefaler at du forklarer politiet lovligheden af dit produkt, og at du ønsker en analyse af produktet. Ligeledes anbefaler vi, at du beder om at få dine varer retur.

Dette spørgsmål afventer svar.

Alle pakker bliver sendt fra Danmark.

Så snart vi har modtaget din betaling, bestræber vi os på at sende dine varer afsted så hurtigt osm muligt. Alle pakker bliver sendt via GLS i en anonym og diskret pakke. Du modtager et link fra GLS, hvor du kan tracke din pakke. Du er også velkommen til at afhente i butik indenfor butikkens åbningstider:
Man-fre: 11.00-18.00
Lør: 12.00-16.00
Søn: Lukket.

Leveringstiden for din ordre er normalt mellem 1-3 hverdage. Du kan følge din pakke via linket du modtager fra GLS. Vælger du afhentning i butik kan varerne hentes indenfor en halv time.

Generalens Hampa er en danskejet virksomhed. Vi sender alle produkter fra Danmark. Du kan læse mere om Generalens Hampa her.

Velkommen til Generalens Hampa

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Info@generalenshampa.com

Tlf: +4527845020 (Hverdage 12.00-17.00)

Eller kom ned til en snak i vores butik på Studiestræde 24, 1455 KBH K

Vi ses!

Spar 10% på din næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre.