Om os

Vi er generalens hampa

Generalens Hampa blev startet i 2018 af den svenske musiker og cannabisaktivist kendt som General Knas. Ambitionen var at synliggøre og normalisere hampen, og tilgængeliggøre de mange anvendelsesmuligheder som planten har. Fem år senere har vi over 10.000 tilfredse kunder og fortsætter med at udvikle nye koncepter.

Generalens hampa startede ud med eget hamplandbrug i det sydlige Sverige i 2018. Siden har vi dyrket og solgt hamp til privatkunder, samt til andre shops i Danmark og Sverige. Vi driver vores egen produktion af bl.a. hash, moonrocks og olier. Her bliver varerne fremstillet i små partier ved håndkraft. De udvælges nøje, sendes til analyse og derefter præsenteres de for dig. Vi anvender kun naturlige stoffer og ingredienser i vores produktion. Ingen unødvendige tilsætningsstoffer. Ingen syntetiske eller semisyntetiske cannabinoider.

Vores kendskab og interesse for plantens egenskaber driver vores passion, derfor lægger vi stor ære i kun at præsentere de bedste produkter for dig.

Vi har igennem de sidste 5 år haft et tæt samarbejde med vores Italienske landbrugsejerer og leverandører, som leverer de bedste EU-certificerede topskud. Der bruges ingen sprøjtegifte eller andre giftstoffer under dyrkningen af planten. Inden vi endeligt udvælger hvilke topskud vi ønsker, har disse været til analyse, således at vi sikrer vores kunder kun modtager varer der overholder den gældende lovgivning.

Gennemsigtighed og tryghed er vigtig for os og derfor er du altid velkommen til at komme forbi vores fysiske butik hvor du kan møde Kaka, Klumben, Generalen, Toke eller Huda som driver butikken.

Vi sætter stor værdi i, at have et bredt sortiment, således at der findes noget for enhver smag. Vores fokus er: høj kvalitet, personlig og kyndig kundekontakt samt tilgængelighed gennem fair priser.

Du kan føle dig tryg ved at handle hos os i Generalens Hampa, enten her eller i vores butik på Studiestræde 24, kl. 1455 København K.

Generalen

Founder

Vores butik på STUDIESTRÆDE 24, KØBENHAVN K.

I vores butik i Studiestræde 24, 1455 KBH K, har vi forsøgt at skabe en moderne og indbydende følelse, hvor du i fred og ro kan dufte og se produkterne. Hampen i fokus. Butikken ligger i det populære område Pisserenden tæt på Strøget.

Butikken har et større udvalg af varer end vi har på hjemmesiden. Derudover nogle tilbud og udsalg der kun findes i butikken.

Vi står naturligvis til rådighed for at give dig information baseret på den viden vi har om de produkter vi markedsfører.

Åbningstider: Man-Fre 11.00-18.00 Lør 12.00-16.00

VI SAMARBEJDER MED EN RÆKKE BRANDS OG AKTØRER.

Vi samarbejder med en række aktører på den skandinaviske scene.
Raske Planter, Nordic Grind, Cannabislight.se, Chillo, SmokeBuddy, Smokers Choice, Sticky Buds etc. Du kan finde deres produkter i vores fysiske butik.

Spar 10% på din næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre.